Disclaimer

 

ITB Companies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. ITB Companies zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

 

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van ITB Companies. ITB Companies besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. ITB Companies kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.itbboxmeer.nl.

 

Het is mogelijk dat via de website van ITB Companies toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. ITB Companies kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of -sites. Mocht u informatie aantreffen die verouderd, incompleet of onjuist is, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.